Ovnssteikt torsk er ein sunn og rask kvardagsmiddag som vi er blitt veldig glade i! Storebror øver seg på å like torsk, men de resterande tre er veldig glad i torsk, så firepakkningen glir ned!
Oppskrift:
400 gr torskefilet
12 cherrytomater i biter (her bruker vi hermetiskerte cherrytomater)
1/2 raudløk i båter
1 raud paprika i strimler
1/2 squash i strimler
Ein boks kikerter
Steik grønsakene lett i olje før du heller de i ei ildfast form og leggjer torskefiletane oppå. Salt og pepper - også rett i omnen på 220 grader i 20 minutter (følg med på torsken).
Medan torsken og grønsakene er i omnen deler du opp 60 gr chorizo som du sprøsteiker i steikepanna. Her trenger du ingen smør. Etterpå lar du fettet renne av på eit kjøkkenpapir.
Nam, nam! Og veldig sundt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!